onze cd's


De vraag...

... na een optreden, of onze muziek ook op een CD uitgebracht was? Eh, nee, moesten we in het begin nog zeggen, daar had het koor helemaal niet over nagedacht. Maar deze vraag heeft ons aan het denken gezet om maar eens een CD "vol" te gaan zingen, nummers en inspiratie genoeg!
En zo kwam het dat het koor in 1994 de studio van Radio Utrecht indook om een CD vol te zingen. Hoewel dat eigenlijk niet de bedoeling was van het koor, wij willen immers het publiek live vermaken met een optreden! En in een studio heb je helaas nou eenmaal geen publiek en ook geen interactie met dat publiek wat wij graag willen. Het was best wel even wennen om in zo'n steriele ruimte dezelfde sfeer te maken als bij een optreden.

De verkoop van die eerste CD ging erg hard, daarom hebben we in de loop van 25 jaar vervolgens nog eens 7 CD's opgenomen om het publiek na een optreden, thuis nog eens te laten genieten van onze liedjes.
Met een repertoire van ruim 120 nummers was het niet moelijk om die te vullen. En achteraf hebben de leden er ook wel veel plezier aan beleefd.
De eerste 6 CD's zijn uitverkocht. De dubbel CD (Het beste uit 20 jaar) en de laatste CD zijn nog verkrijgbaar en kosten 12 euro. Te bestellen via het secretariaat en tevens tijdens optredens op locatie! Dit zijn de cd's welke wij opgenomen hebben. Klik op de afspeelknop welke links in het afspeelmenu staat, je hoort vervolgens (geluid aan!!) een nummer van de afbeelding van de CD eronder. De gekozen nummers zijn bijna allemaal willekeurig.
Klik op de cd hoes voor een vergroting.


CD nummer 8
CD nummer 7CD nummer 6CD nummer 5CD nummer 4CD nummer 3CD nummer 2CD nummer 1


Direct op weg naar:


welkom koor shantys
bemanning foto cd's
agenda ledenCopyright © 2024 - Alle rechten voorbehouden Shantykoor Windstilte Vleuten - De Meern